Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Demodag ‘Inagro te velde!’ – Inagro

10 september 2019 @ 09:30 - 17:00

Inagro is in veel thema’s en sectoren actief. Op hun proefvelden doen de Inagro-medewerkers heel wat onderzoek naar nieuwe teelten, technieken en innovaties. Daarnaast heeft Inagro ook een ruim aanbod van diensten. Met de unieke demodag ‘Inagro te velde!’ willen ze de innovaties en dienstverlening bundelen en demonstreren op één locatie op percelen van collega-landbouwers! Tijdens deze belevingsdag geven Inagro-onderzoekers op vijf demonstratie-eilanden tips & tricks voor jouw bodem, bemesting en gewasbescherming. Stel zelf je programma samen en kies welke demonstraties en infomomenten je wil bijwonen.

Programma

– Intercropping
– Groenbedekkers
– CVBB-bedrijfsbegeleiding
– Niet-kerende bodembewerking
– Smart Farming
– Be- of verwerkte meststoffen
– Randenbeheer
– Driftreductie en puntvervuiling
– Gewasbescherming (komt in aanmerking als opleiding voor de fytolicentie, breng je identiteitskaart mee)
– Bemestingstechnieken

Praktisch

Datum: dinsdag 10 september, van 9.30 tot 17.00 uur
Locatie: demonstratievelden achter Floralux, Meensesteenweg 225, 8890 DADIZELE. Parkeren kan op de parking van Floralux.
Inschrijven: via www.inagro.be/inschrijven. Inschrijven is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatie van het evenement. Mocht Inagro door ongunstige weersomstandigheden genoodzaakt zijn om de demodag uit te stellen, dan kunnen ze je hiervan op de hoogte brengen.
Meer info: www.inagro.be/tevelde.

Gegevens

Datum:
10 september 2019
Tijd:
09:30 - 17:00