Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GreenTech 2014 – Amsterdam

10 juni 2014 - 12 juni 2014

Op 10, 11 en 12 juni, telkens van 10.00 tot 18.00 uur, vindt in Amsterdam RAI de gloednieuwe internationale vakbeurs voor tuinbouwtechnologie plaats.
In vier beurshallen tonen meer dan 250 exposanten hun innovaties, producten en vooruitstrevende ideeën aan de professionals die werkzaam zijn in de tuinbouw en sierteelt. Tijdens de drie beursdagen wordt een breed scala aan thema’s besproken, variërend van R&D tot tuinbouwbenodigdheden, gewasbescherming en kassen. De nadruk ligt vooral op innovaties in de tuinbouwtechnologie en met name de eerste stadia van de productieketen. GreenTech benadert de voedingstuinbouw en sierteelt vanuit drie verschillende invalshoeken: water, energie en biobased. Deze indeling, die tot uiting komt in de opzet van de paviljoens, maakt het gemakkelijker voor bezoekers en exposanten om zich te concentreren op de voor hen belangrijkste onderwerpen. Elk themapaviljoen biedt ook een breed programma van sessies en speciale workshops om de aandacht van alle stakeholders te trekken.

Een GreenTech bezoekerspas biedt toegang tot de vier beurshallen en de GreenTech podia voor de hele duur van het evenement. Professionals kunnen zich tot 10 juni gratis inschrijven via www.greentech.nl.

 

 

Gegevens

Begin:
10 juni 2014
Einde:
12 juni 2014