Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Internationale SUWANU EUROPE-Conferentie ‘Paden om duurzame praktijken voor waterhergebruik in Europa uit te breiden’

18 mei 2021 - 19 mei 2021

De Internationale SUWANU EUROPE-Conferentie brengt vooraanstaande deskundigen bij elkaar om het noodzakelijke debat op gang te brengen over de beste oplossingen en strategieën om het hergebruik van water in de landbouw te laten ontplooien. De conferentie wordt georganiseerd in het kader van SUWANU EUROPE, een Thematisch Netwerk gefinancierd door de Europese Commissie binnen het programma van Horizon 2020. Het wordt een live evenement met een virtueel podium waarin je met experts in contact komt via online sessies.

De conferentie is opgedeeld in een tweedaags programma. Op de eerste dag worden de belangrijkste obstakels en uitdagingen geanalyseerd die komen kijken bij het toepassen van de recent goedgekeurde EU-regulatie inzake hergebruik van water. Dat zal gebeuren met een virtuele postersessie over baanbrekende initiatieven en technologieën en een rondetafelgesprek met deskundigen van het thematisch netwerk. De tweede dag zal gericht zijn op oplossingen en strategieën op regionaal niveau met parallelle interactieve sessies aangepast aan elke nationale context met daarnaast ‘elevator pitches’ met de meest baanbrekende innovaties.

Praktisch

Datum: dinsdag 18 mei en woensdag 19 mei, telkens van 9.00 tot 13.00 uur, online
Deelname is gratis, meer informatie over het programma en inschrijven via https://suwanueuropeconference2021.com of via de agendarubriek op www.proefstation.be.

Gegevens

Begin:
18 mei 2021
Einde:
19 mei 2021