Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Krachtboer brengt consument en landbouwer samen

10 september 2017

Op zondag 10 september vindt de tweede editie van het landbouwfestival ‘Krachtboer’ plaats in DRANOUTER. Het festival brengt de landbouw dichter bij de consument én laat landbouwers en professionals uit de landbouwsector samen nadenken over de toekomst, met als doel terug een positieve sfeer rond de boerenstiel te creëren.

Symposium

Het festival opent met een symposium voor land- en tuinbouwers (van 9.00 tot 12.30 uur). Ze mogen zich verwachten aan een diversiteit aan duurzame innovaties in land- en tuinbouw. Daarnaast wordt stilgestaan bij de manier waarop de voedselmarkt vandaag georganiseerd is. Krachtboer kijkt over de grenzen en nodigt naast de Vlaamse agrosector ook Noord-Franse landbouwers uit. Tijdens het symposium zullen zij hun ervaringen delen met collega’s uit Vlaanderen en vice versa. Je vindt het volledige programma op www.inagro.be.

Publieksfestival

Op het publieksfestival genieten landbouwers en consumenten met het hele gezin van onder meer een gastronomische eet- en drinkmarkt, inspirerende landbouwverhalen, een debat over landbouw en globalisering, verschillende activiteiten rond levend erfgoed, natuurwandelingen, bedrijfsbezoeken, kinderateliers … en niet te vergeten muziek.

Gegevens

Datum:
10 september 2017