Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meeting growers needs: optimal management of irrigation and fertigation

12 oktober 2016 - 13 oktober 2016

Woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2016 organiseert het Europese netwerk FERTINNOWA in samenwerking met Vegepolys haar eerste evenement, in Saint-Pol-de-Léon, BRETAGNE (Frankrijk). Centraal binnen dit evenement staat het duurzaam en efficiënt aanwenden van water en nutriënten binnen de tuinbouwsector. Zowel grondgebonden als grondloze groente-, fruit- en sierteelt komen aan bod.

Programma

– Woensdagvoormiddag (vanaf 8.30 uur): voorstelling van de eerste resultaten van FERTINNOWA, toelichting van enkele watergerelateerde projecten en korte presentatie van de meest innoverende watertechnologieën.

– In de namiddag kan je deelnemen aan de volgende activiteiten:

  • Workshops: keuze uit vijf onderwerpen
  • B2B-event: via een online platform heb je een duidelijk overzicht van de aanwezigen en hun profiel en kan je hen uitnodigen voor een kort gesprek
  • Technologiemarkt: demo’s van de meest innoverende watertechnologieën.

– Op donderdag (8.00 – 17.00 uur) staan bedrijfsbezoeken op het programma. Enkele toonaangevende Bretoense bedrijven op gebied van watergebruik en het proefstation van CATE worden bezocht.

Meer info en inschrijven (tot 23 september) of contacteer Els Berckmoes (els.berckmoes@proefstation.be, gsm 0491/37 08 50).

 

 

Gegevens

Begin:
12 oktober 2016
Einde:
13 oktober 2016