Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Slotconferentie FERTINNOWA – Spanje

3 oktober 2018 @ 08:00 - 5 oktober 2018 @ 17:00

Sinds 2016 heeft het thematisch netwerk FERTINNOWA beste praktijken op het gebied van bemesting verzameld en uitgewisseld, zowel binnen Europa als daarbuiten. Om deze waardevolle resultaten van het thematische netwerk samen te brengen organiseert FERTINNOWA van 3 tot 5 oktober 2018 een laatste serie workshops in Almeria (Spanje).

Programma

De workshops bieden de belanghebbende de gelegenheid zijn best practices, technologieën en ervaringen in de tuinbouw te presenteren met een focus op de onderwerpen:
– Waterbron en beschikbaarheid
– Verbeter de waterkwaliteit
– Apparatuur voor irrigatie / fertigatie
– Beheer van irrigatie / fertigatie
– Beperking van de uitstoot naar het milieu
– Beleid en wetgeving.
Op de technologiemarkt kunnen FERTINNOWA-partners en geïnteresseerde bedrijven en organisaties relevante technologieën in fertigatie delen en uitleggen. Meestal zijn die geselecteerd vanwege hun relevantie, beoordeeld en tentoongesteld tijdens het FERTINNOWA-project. Op de laatste dag zijn er geleide bezoeken aan de kas- en openluchtgewassen en aan de lokale ontziltingsinstallaties.

Praktisch

Datum: woensdag 3 tot vrijdag 5 oktober
Locatie: Aguadulce Congress Hall in ALMERIA (Spanje)
Voor wie? Alle belanghebbenden, telers, landbouwdeskundigen, technologieleveranciers en beleidsmakers zijn uitgenodigd om deel te nemen.
Meer info: www.fertinnowa.com.

Gegevens

Begin:
3 oktober 2018 @ 08:00
Einde:
5 oktober 2018 @ 17:00