Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Startdag B3W – webinar

6 maart 2023 @ 19:30 - 21:30

Op maandag 6 maart stelt B3W tijdens een webinar zijn werking voor met focus op de groenteteelt. De betrokken partners PSKW, Inagro en PCG slagen de handen in elkaar en lichten je in over de geplande B3W-activiteiten voor het komende jaar.

Programma
– Deel 1: Voorstelling B3W-werking. Wat zijn TUM’s en focusgroepen? Kunnen ze interessant zijn voor toepassing op mijn bedrijf? Of kan een individuele begeleiding zinvol zijn?
– Deel 2: Wat zijn de uitdagingen van de groentesector en hoe kan je je er tegen wapenen? Het 4 J-principe wordt toegelicht, toegepast in de praktijk op vollegrondsgroenten. Welke hulplijnen kan ik hanteren richting een groenteteelt in relatie met een gunstige waterkwaliteit?
– Deel 3: Thematische uitwisselingsmomenten (TUM’s) onder de loep. Er worden een aantal voorbeelden van thematische uitwisselingsmomenten van voorgaande jaren getoond. Zo kan je een duidelijk beeld vormen van wat een TUM is. Daarnaast passeren de nieuwe TUM’s voor 2023, de betrokken telers en hun praktijken de revue.
– Deel 4: Een focusgroep, rechtstreeks leren van andere telers, misschien iets om dit jaar in mee te stappen? Getuigenissen van afgelopen jaren komen naar voor, samen met de oproep om te participeren aan nieuwe bestaande groepen.

Praktisch
Datum: maandag 6 maart van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: webinar
Deelnemen? Ga dan naar de website van B3W en klik door op de pagina Evenementen. Ondervind je moeilijkheden met inschrijven? Neem dan contact op met Ellen.Goovaerts@b3w.vlaanderen.be of Jonas.Elsen@b3w.vlaanderen.be. In de week voor het event ontvang je dan een link om deel te nemen aan de webinar. Nadat je bent ingeschreven kun je op het discussieforum op de B3W-website alvast vragen stellen over bemesting of er jouw eigen ervaring delen.

Gegevens

Datum:
6 maart 2023
Tijd:
19:30 - 21:30