Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studiereis tuinbouw naar Portugal

17 februari 2014 - 22 februari 2014

Studiereis tuinbouw naar Portugal

De tuinbouw in Portugal is sterk aan het moderniseren. Ook Nederlanders hebben Portugal ontdekt als een interessante regio om te investeren. Nu is de productie er nog in belangrijke mate op de binnenlandse markt georiënteerd, maar in de toekomst neemt de export mogelijk toe.
Het zuiden is belangrijk in de productie van aardbeien, kleinfruit, sierteelt, tomaten. Meer naar het noorden vind je er ook openluchtgroenten als slasoorten, prei, kolen, maar ook serreteelt van tomaat…
De provinciale vakgroep tuinbouw glas West-Vlaanderen en het tuinbouwverbond Roeselare organiseren een studiereis naar Portugal van maandag 17 februari tot en met zaterdag 22 februari 2014. Het programma bevat heel wat interessante land- en tuinbouwbezoeken (tomaat, slasoorten, aardbeien, kleinfruit, sierteelt, prei en kolen), maar er is ook aandacht voor toeristische bezienswaardigheden in de omgeving.
De richtprijs bedraagt € 1.200 op basis van 30 deelnemers. Hierin zijn inbegrepen: vluchten, overnachtingen, maaltijden en drank tijdens de maaltijden, autocar, gids en fooien. Het supplement voor een single kamer bedraagt € 120. Het volledig programma opvragen of inschrijven kan bij Stefaan Kint (tuinbouwconsulent Boerenbond) via stefaan.kint@boerenbond.be, tel. 051/26 03 46.

Gegevens

Begin:
17 februari 2014
Einde:
22 februari 2014