Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tips en tricks voor een geslaagd bedrijfsbezoek – Inagro

24 april 2023 @ 13:30 - 16:30

Consumenten zijn meer en meer geïnteresseerd in het verhaal achter de voedingsmiddelen die dagelijks op hun bord komen. Je verhaal vertellen kan op heel veel manieren, al blijft een bedrijfsbezoek een van de krachtigste middelen om dat te doen. Het is ook de ideale manier om (potentiële) klanten te betrekken bij je bedrijf.
Tijdens de interactieve vorming ‘Tips en tricks voor een geslaagd boerderijbezoek’ dompelen we je onder in de wereld van de gidstechnieken. Als ervaren gids in de Westhoek weet beroepsgids en verteller Miguel Bouttry op te vallen dankzij zijn anekdotische en vooruitstrevende aanpak. Hij begeleidt onder andere landbouwbedrijven die het jaarrond bezoekers ontvangen op hun bedrijf en deelt graag zijn kennis met jou.

Programma
– 13.45 uur: Ontvangst
– 14 uur: Interactieve vorming ‘Tips en tricks voor een perfecte rondleiding’. We starten met een stoomcursus gidstechnieken. Daarna neemt gastvrouw An van Ten Hoogen Elslande je mee op sleeptouw.
Samen met Miguel analyseren we nadien het bezoek en toetsen we de theorie aan de praktijk. Wat kan beter? Welke fouten werden gemaakt? Maar zeker ook… wat vonden jullie goed aan de rondleiding?

Praktisch
Datum: maandag 24 april, van 13.45 uur tot 16.30 uur
Locatie: Ten Hoogen Elslande, Zuidstraat 43, 8940 GELUWE
Deelname is gratis, inschrijven via www.inagro.be/agenda.

Gegevens

Datum:
24 april 2023
Tijd:
13:30 - 16:30