Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Biofilter bouwen’

12 januari 2016 @ 13:00 - 18:00

Een biofilter kan je heel gemakkelijk zelf bouwen. Maar welke materialen heb je nodig? En waarop moet je letten? Tijdens een praktische workshop ‘Biofilter bouwen’ helpen we je graag op weg. Met koppelstukken, leidingen en cubitainers ga je als deelnemer aan de slag om zelf een biofilter te bouwen.
Ben je geïnteresseerd in een biofilter op jouw bedrijf? Wij zorgen voor een compleet bouwpakket, waarmee je aan de slag gaat op de workshop. Na de workshop kan je de afgewerkte biofilter meenemen. Neem wel ten laatste drie weken voor de workshop contact op met je praktijkcentrum als je interesse hebt in dit aanbod.
Kom je graag even langs voor enkele praktische tips? Alle geïnteresseerden zijn welkom tijdens de workshop. Je kan op de dag van de workshop alsnog een bouwpakket bestellen om enkele weken later af te halen op je praktijkcentrum.

Praktisch

De workshops worden georganiseerd op volgende data en locaties:

workshop biofilter

Inschrijven is verplicht en kan tot twee dagen voor de workshop. Let wel: als je een bouwpakket ‘biofilter’ wenst, dan moet je ten laatste drie weken voor de workshop inschrijven, zodat het bouwpakket tijdig kan worden besteld. Het aantal plaatsen is beperkt.
Deelname aan de workshop is gratis. De prijs van het bouwpakket ‘biofilter’ is sterk afhankelijk van de bedrijfssituatie (overdekt opgesteld of niet), de hoeveelheid restwater die verwerkt moet worden en het materiaal dat voorhanden is (bv. gerecycleerde cubitainers). Bij interesse tot aankoop worden deze puntjes overlopen en wordt de juiste prijs bepaald. Richtprijs: tussen 700 en 2.000 euro. De biofilter komt in aanmerking voor VLIF-subsidies. Sommige telersverenigingen voorzien GMO-tussenkomst.

Deze workshop komt in aanmerking voor het behouden van de fytolicentie.

Gegevens

Datum:
12 januari 2016
Tijd:
13:00 - 18:00

Locatie

Inagro
Ieperseweg 87
Rumbeke-Beitem, West-Vlaanderen Belgie
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie