Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop irrigatie op kleinschalige bedrijven – Staden

2 november 2017 @ 16:00 - 19:00

Op donderdag 2 november organiseert PCG een workshop irrigatie op kleinschalige bedrijven. Op deze manier willen we je op heel praktische wijze wegwijs maken in het assortiment dat geschikt kan zijn voor kleinschalige bedrijven. Elke teler streeft immers naar een optimale beregeningsinstallatie die zo goed mogelijk afgestemd is op de behoefte van zijn teelten. Wellicht kan elke teler dit na afgelopen droog seizoen volmondig bevestigen. Niet alleen grotere telers hebben hiermee te kampen, ook voor kleinere telers geldt dezelfde uitdaging. Wanneer er een breed pallet aan teelten te vinden is op een kleine oppervlakte, is de keuze voor een passend systeem dan ook uitermate belangrijk.

We zijn te gast bij Saelens, een bedrijf dat zich specialiseert in beregeningsmaterialen en waterpompen. Roland Saelens zal ons op heel praktische wijze wegwijs maken in het assortiment dat geschikt kan zijn voor kleinschalige bedrijven. Aangezien hij toeleverancier is van verschillende bedrijven van dergelijk type kan hij niet alleen naar kostprijs, maar ook technisch inspelen op de noden. Ondertussen kunnen we kennis uitwisselen over de bestaande systemen die we hebben op ons bedrijf en onderling de voor- en de nadelen bespreken.

Wanneer? Donderdag 2 november 2017 van 16.00 – 19.00 uur

Waar? Saelens bvba, Kapelleriestraat 16, 8840 Staden

Praktisch: deelname is gratis. Deze workshop is gericht naar kleinschalige professionele tuinbouwbedrijven. Er worden broodjes voorzien.

Meer info en inschrijven?
Graag aanmelden ten laatste op 30 oktober bij Justine Dewitte (justine@pcgroenteteelt.be)

Gegevens

Datum:
2 november 2017
Tijd:
16:00 - 19:00