Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Biovakbeurs BioXpo

27 september 2015 - 28 september 2015

Nieuwe Belgische biovakbeurs BioXpo

De nieuwe Belgische biovakbeurs BioXpo zal doorgaan op 27 en 28 september 2015 in Paleis 1 van BRUSSELS EXPO. De biovakbeurs vindt plaats op hetzelfde moment en in dezelfde hal als Vitasana, de vakbeurs voor gezond leven. Vitasana en BioXpo zullen als twee onafhankelijke beurzen opereren. Bij BioXpo ligt de focus exclusief op biologisch gecertificeerde voeding en specifieke producten of diensten voor de biosector. Bezoekers krijgen twee voor de prijs van één: met één ticket zullen ze beide beurzen kunnen bezoeken.
BioXpo wilt een ontmoetingsplatform zijn voor deelnemers uit de biologische keten. De vakbeurs richt zich op deelnemers uit de hele keten: producenten, verwerkers, toeleveranciers, groothandel naar bioboeren en -telers, foodservices en detailhandel. Op de standen worden enkel biologisch gecertificeerde voeding en ecogelabelde non-food toegelaten.
Naast een kwalitatief aanbod wordt ingezet op kennisuitwisseling. In een sterk seminarieprogramma zullen verschillende actuele onderwerpen aan bod komen, in samenwerking met biokennis- en onderzoekscentra en experts.
Meer info: www.bio-xpo.be.

 

Gegevens

Begin:
27 september 2015
Einde:
28 september 2015