Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiesessie Week van de Korte Keten

8 maart 2021 @ 12:30 - 14:00

De Vlaamse provincies, de Vlaamse overheid, Steunpunt Korte Keten en VLAM organiseren dit jaar opnieuw een Week van de Korte Keten, van 15 tot 23 mei.
Organiseer zelf een coronaveilige activiteit op jouw bedrijf in deze week en help de korte keten bekender te maken. Je geniet mee van de overkoepelende campagne door alle partners en je kan jouw bedrijf nadrukkelijk in de kijker zetten. Bekijk bijvoorbeeld de formule eens van een drive-in of de opzet van een afhaalbox in die specifieke week. Wie weet wordt dit na deze proefweek wel een blijver op jouw bedrijf. Verder kan je bijvoorbeeld ook de mogelijkheden exploreren om online activiteiten aan te bieden. Misschien leent jouw bedrijf zich wel tot een online rondleiding of een online kookworkshop.
Registreer jouw activiteiten in UITdatabank met het label ‘Lekker lokaal’ of de tekst ‘Week van de Korte Keten’. Zo komen jouw activiteiten op de website www.weekvandekorteketen.be terecht, de centrale communicatieplaats voor dit event.

Inspiratiesessie

Heb je nog vragen of nood aan inspiratie? Neem dan zeker deel aan de inspiratiesessie op 8 maart van 12.30 tot 14.00 uur georganiseerd door Steunpunt Korte Keten. Meer info en de inschrijvingslink voor de inspiratiesessie vind je op www.weekvandekorteketen.be/voor-producenten.

Gegevens

Datum:
8 maart 2021
Tijd:
12:30 - 14:00